Vsezadom.si

Brezplačna pomoč in svetovanje
info@vsezadom.si
Vsak delavnik od 9.00 do 15.00


Dodaj v seznam za primerjavo

Snooper S8000 Truckmate Pro + Lifetime (doživljenska posodobitev kart)

Snooper S8000 Truckmate Pro + Lifetime (doživljenska posodobitev kart)
Spletna cena: 568,52 €
Koda izdelka: 32567
Blagovna znamka: GEPOINT
 
Dobava:  Preveri rok dobave.

Cena dostave:
- po predračunu: 2,99 €
- po povzetju: 4,99 €
- nad 70kg: 9,99 €

Možnost osebnega prevzema vsak delavnik med 8. in 16. uro po dogovoru na naslovu Stegne 31, 1000 Ljubljana.

Ocena:
0   Na podlagi 0 ocen
 
Količina:
Dodaj v košarico

je izdelek drugje cenejši?
Oddajte povpraševanje za zadnjo ceno.

Prihranite pri nakupu tega izdelka z registracijo, saj vam na vaš račun vrnemo
8,53
dobroimetja.
  • Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (na kontaktni e-naslov info@vsezadom.si), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Preberite več ...
Gps navigacija Snooper S8000 Truckmate Pro – Dokazano najbolj profesionalna navigacija za kamione oz. tovornjake in avtobuse na tankem 17,8 cm velikem zaslonu!Satelitska GPS navigacija Snooper S8000 Truckmate Pro dokazano sodi med najboljše navigacije za tovorna vozila v Evropi!

Snooper Pro S8000 Truckmate je rezultat dolgoletnih iskušenj nastalih na izvrstnem predhodniku Snooper Truckmate Pro S7000 in je bil prvi prenosni satelitski navigator, ki je posebej zasnovan in namenjen usmerjanju za tovornjake in velikih vozil in večkrat nagrajeno SNOOPER tehnologijo za lociranje hitrostnih kamer.

Preprosto vnesite višino, širino in težo ter druge parametre vašega vozila in Truckmate bo avtomatično izračunal pot, pri tem pa se bo izognil nizkim mostovom, cestam s težnimi omejitvami in številnim drugim nevarnostim.

Snooper je v polni lasti priznanega podjetja Cobra Electronics in je že leta 2007, ko je bil prvič predstavljen Truckmate požel velik uspeh saj so ga vozniki in operaterji voznih parkov z zadovoljstvom sprejeli. V sodelovanju s strokovnjaki iz transportne branže in na podlagi povratnih informacij preko 1000 voznikov tovornjakov, smo izdelali najbolj celovito navigacijo za tovornjakarje.

Truckmate uporablja NAVTEQ podatke, ki smo jih dodatno opremili z bazo več kot 1.000 podatkov, ki zagotavljajo zaščito pred nevarnostmi na cestah, bolj kot katerikoli drug sistem na trgu. Truckmate je dobil veliko pohval in nagrad in se prodaja pri vseh večjih proizvajalcih tovornjakov, od Volva do DAF in drugih.

S8000 ima velik 7” zaslon, da imate lažji pregled nad možnimi nevarnostmi kot so teža in višina. Vsa navodila od zavoja do zavoja so prikazana na večjem formatu, zaradi česar so veliko lažje in varneje berljiva med vožnjo.

Vse na S8000 Truckmate Pro je večje in boljše. Lažje je vnašanje naslovov in pomikanje po meniju sistema z večjimi gumbi na zaslonu. S8000 vključuje brezplačne TMC prometne informacije,
Anti-Echo Bluetooth za prostoročno telefoniranje in brezplačno DVB-T digitalno televizijo. Prosimo, upoštevajte, da se bo DVB-T samo delovanje na območjih z digitalnim TV storitev. Sprejem se razlikujejo glede na vašo lokacijo.
Na napravo lahko za lažjo in bolj varno vzvratno vožnjo priklopite vzvratno kamero.

S8000 TRUCKMATE PRO – ponuja nekatere novosti:

Pogled cestnih racepov in križišč
Križišča in razcepi avtocest so prikazani v naprej in čez cel zaslon, da vam pomaga navigirati bolj varno.

Navodila za vozne pasove
Posebej pripravljena programska oprema omogoča napredno obveščanje o izbiri voznega pasu ali pasov oz. informacijo kam se razporediti pred približevanjem v križišče.

Moja hitrost
Omejitev hitrosti za skoraj vse ostale ceste v Evropi, so jasno prikazana na vašem S8000 Truckmate, v vsakem trenutku. Izbirate lahko med omejitvami hitrosti za avtomobile in priporočenimi hitrostnimi omejitvami za tovorna vozila od 3,5 t in več. Poleg tega se lahko Mojo hitrost tudi določiti, da vas v vsakem trenutku opozori, če ste presegli omejitev hitrosti.

Vaša pot
Ustvarite in shranite svoje pot. Uporabite pogled zemljevida, da bi izbrali ceste, ki jih želite uporabiti za vožnjo po cesti ali iskanje po cesti.

Interesna točka ‘koridor “
Odločite se za iskanje iz našega obsežnega seznama Interesnih točk z uporabo »koridorja« Ta funkcija iskanja omogoča natančno iskanje po vaši vnaprej programirani poti.

Uporabnik nadzoruje velikost črk
Povečate lahko velikost številk in črk, ki se prikažejo na zaslonu, zaradi česar jih je lažje brati kar prispeva k varnejši in lažji navigaciji.
Časovnik poti
Časovnik poti vas opozori, ko morate naredit odmor. Nastavite najdaljši dovoljeni čas vožnje in nastavite napredno opozorilo.

Časniki, v katerih je bila navigacija izpostavljena:
Trucking Magazine Sat Nav group test 2011

Okolju prijazna tehnologija
Truckmate Pro vas bo vodil po najbolj ekonomični poti. Izboljšan nadzor nad porabo goriva, izboljša stroškovo učinkovitost. Edinstvena programska oprema bo ustvarila pot, ki temelji na lastnosti vašega vozila. Preprosto povejte Truckmate velikost in težo vašega vozila, ter po potrebi še vrsto obremenitve in Truckmate izračuna vorno in najbolj primerno pot.

Truckmate – več informacije o nevarnosti za tovornjake od konkurence
Truckmate uporablja NAVTEQ prometne podatke za zagotavljanje osnovnih podatkov tovornjakov. Vendar Truckmate vključuje tudi dodatne informacije, ki zagotavlja popolno kritje v primerjavi z drugimi podobnimi navigacijami. Truckmate ponuja večje kritje oz. več podatkov za manjše, ožje ceste, kjer je to najbolj potrebno. Truckmate ima več informacij o nevarnosti več cest v Evropi, kot katera koli druga navigacija na trgu zasnovana za tovornjake.

S SNOOPER Truckmate boste prihranili čas in denar
Nedavne raziskave so pokazale, da se SNOOPER Truckmate poplača sam in to zelo hitro. Uporabniki v povprečju prevozijo za 16% manj kilometrov, kar pomeni, da vozniki porabijo 16 odstotkov manj goriva. Potni čas se zmanjša za kar 18 odstotkov.

Avto navigacija
Čeprav je Truckmate jasno zasnovan za uporabo v tovornjaku in za večja vozila lahko varno preklopite na uporabo v vašem osebnem vozilu.

TMC Traffic informacijske tehnologije – brezplačno!
Če je vožnja vaš poklic, je zelo pomembno, da veste kaj je pred vami na cesti. Točne in zanesljive prometne informacije so ključnega pomena, da boste na cilju pravočasno.

Anti Echo Bluetooth tehnologija
Obdržite obe roki na volanu, da vas zakonodaja ne preseneti. SNOOPER S8000 TRUCKMATE je opremljen s tehnologijo Bluetooth za prostoročno telefoniranje.

Vgrajen predvajalnik MP3
SNOOPER S8000 je opremljen z vgrajenim MP3 predvajalnikom. Navigirajte do želene destinacije, medtem, ko poslušte najljubšo glasbo. S8000 ima konektor za slušalke, tako da lahko priključite slušalke, vendar je tudi možno, da preko FM oddajnika (ni vključen), pošiljate tako navigacijske napotke kot glasbo preko zvočnikov vozila.

Nagrajena tehnologija za odkrivanje radarjev
SNOOPER TRUCKMATE je popolnoma edinstven. Za razliko od drugih navigacijskih sistemov TRUCKMATE ponuja opozorila za hitrosti. Bazo podatkov lahko posodobite 24 ur na dan 365 dni v letu. Truckmate uporablja edinstveno

AURA bazo podatkov, ki se dnevno posodablja.

POMEN preverjanja – vsi podatki se med seboj razlikujejo
Za razliko od Aure, se veliko drugih baz podatkov zanaša predvsem na lokacije, ki so jih vnesle neprofesionalne osebe za hobi, ki večkrat nenatančno podajo podatke o hitrostnih kamerah ali kamerah na semaforjih in o nadzornih kamerah. Te podatkovne baze so lahko nadležne in netočne in lahko se zgodi, da posledično ignorirate celo legitimna opozorila.
Druge podobne podatkovne baze, se ne posodabljajo dnevno in so omejene glede možnosti posodabljanja.

SNOOPER je sestavil strokovno ekipo, ki namenja vsak delovni dan za preverjanje vsakega in vsak hitrosti namenjen objekt in nevarne cone, ki se beležijo v AURA bazo.
AURA zbirka podatkov se stalno posodablja in je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Zanesljivost Aura podatkov zagotavlja in spremlja SNOOPER, eden najbolj spoštovanih in zaupanja vreden proizvajalec satelitskih navigatorjev in produktov za lokacijo hitrostnih kamer. SNOOPER je osvojil desetine nagrad za inovacije in proizvode.

SNOOPER Truckmate vas opozorja o naslednjih hitrostnih pasteh in nevarnostih:

Gatso in Truvelo Cameras
Watchman
MCS (Multi Camera System)
Speedcurb
SPECs average speed
Roadwork cameras
DS 2
Accident Hotspots
High Risk Zones
Mobile Laser
Mobile Safety Vans
Temporary Gatso
Truvelo Cameras
Congestion Charge Cameras
Digital Cameras
Schools (optional)Posebnosti:

TruckMate Routing Programska oprema
TMC prometne informacije
Pogled križišč
Razporeditev po voznem pasu
Moja hitrost – omejitve hitrosti
Vaša pot – izračun lastnih poti
Multi-planer poti
Uporabnik POI – nalaganje in delitev zanimivosti z drugimi uporabniki
Navigacija po križiščih
Navigacija glede na koordinate
Bluetooth
MP3 predvajalnik
MP4 predvajalnik
DVB-T digitalni TV (deluje le na področjih kjer je signal brezplačen in na voljo)
7 “barvni LCD zaslon na dotik
3D usmerjanje
Vgrajen SiRF III GPS antena
Vgrajena baterija za polnjenje
One touch Home
2D in 3D pogledi zemljevida
Izbira različnih barv zaslona
Obsežen seznam Zanimivosti (IT)

Opis na spletu:http://satelitska-navigacija.si/catalog/product/gps-navigacija_snooper_s8000-truckmate-pro

Ostali izdelki iz te kategorije

snooper-laser-pod--laser-detektor-hitrosti-za-navigacijo_gepoint_laser-pod_main.jpg

Snooper Laser Pod - laser detektor hitrosti za navigacijo

Snooper Laser Pod – Opremite vašo prenosno navigacijo ali pametni telefon z detektorjem ...

Spletna cena: 100,04 €
snooper-3zero-gps-radar-laser-detektor-z-brezplacno-posodobitvijo-aura_gepoint_3zero02_main.jpg

Snooper 3ZERO GPS/Radar/Laser detektor z brezplačno posodobitvijo AURA

3ZERO GPS in Radar/Laser detektor hitrosti in brezplačna posodobitev podatkov za hitrost AURA ...

Spletna cena: 198,86 €

Ocene uporabnikov

Tega izdelka ni še nihče ocenil. Bodi prvi!

Za oddajo ocene moraš biti prijavljen v spletno trgovino.

Vaša košarica je prazna.