Vsezadom.si

Brezplačna pomoč in svetovanje
info@vsezadom.si
Vsak delavnik od 9.00 do 15.00

O nas

Vsezadom.si

 

 

Pozdravljeni, dovolite, da se vam predstaviva. Sva Klara in Blaž, urednika spletne trgovine Vsezadom.si.

Začelo se je leta 2008, ko so spregovorile misli o lepem in praktičnem. Nastale so ideje, nato se je razvila vizija ...

Naša vizija je lep, funkcionalen in urejen dom. Dom, kjer je vse zasnovano z inteligenco in intuicijo. Kjer ljudje živijo prijetno in sproščeno. Dom, za katerega bomo izbrali opremo v spletni trgovini, po želji s pomočjo strokovnjaka. Nastal je spletni nakupovalni center vsezadom.si, da bi vzpostavil vez med vašimi notranjimi željami in opremo v vašem domu. Za vas smo izbrali lepo, uporabno in kakovostno opremo in dodatke za dom. Takšno, ki je najprej všeč nam. Takšno, ki si jo tudi mi želimo v svojem domu.

Zavedamo se, da je nakup opreme za dom preko spletnega nakupovalnega centra za vse nas nekaj novega, ker smo navajeni proizvode za dom pred nakupom videti, pomeriti, preizkusiti in otipati. Zato je velik izziv, kar vam želimo ponuditi - drugačen nakup. Nakup, ki bo ustrezal vašim željam, potrebam in bo dosegel svoj namen. Pri nakupu preko spleta se zmeraj najprej vprašamo, kaj točno potrebujemo. V klasični trgovini pa nas hitro zanese in kupimo nekaj, kar nam je na prvi pogled zelo všeč, ni pa nujno, da je tudi uporabno in skladno z ostalimi elementi.

Da boste lažje našli in izbrali točno takšno opremo za dom, kot si jo želite, naju lahko kadarkoli med delovnim časom brezplačno kontaktirajte. Strokovni telefonski nasveti so dodana vrednost in posebnost spletnega mesta našega spletnega mesta.

Želimo si, da bi izdelki iz naše ponudbe v vaše življenje prinesli smisel in nove vrednote, ki bodo pisale zgodbo vašega doma.

Poiščite vse za dom v naši spletni trgovini.

 

 

E-MREŽA, INTERNETNA PRODAJA, D.O.O.
STEGNE 31
1000 LJUBLJANA

E-mail: info@vsezadom.si

Davčna št.: 37541986
Matična št.: 3352439000
TRR: IBAN SI56 6100 0000 4131 577

Vaša košarica je prazna.